Emmer-nieuws 14-08-2006

EmmerNemmer staan weer vol in de startblokken!

Na een heerlijke vakantie hebben emmerNemmer de stokken weer in handen genomen om hun nieuwe seizoen wederom een succes te laten worden.
Opnieuw weer een uitdaging voor emmerNemmer, want al spoedig zullen de mannen hun creativiteit en percussietalent tonen op de UITMARKT AMSTERDAM 27 Augustus 2006. Het zal een kort optreden worden, maar voor een behoorlijk bezoekersaantal. In ruim een half uur zullen ze dan ook alles geven. De voorbereidingen waren al voor de vakantie begonnen hiervoor, maar de laatste puntjes worden nu de dagen voor dit optreden op de i gezet.

Het volgende project vergt wat meer organisatie voor zowel de mannen zelf als hun vernieuwde opgebouwde crew. Het grote optreden bij hun eigen terrein korfbalvereniging van KIEVITEN te Wormerveer op 9 September 2006. Een nog groter podium zal de uitdaging worden en een compleet vernieuwde lichtshow. Er zullen weer als vanouds de herkenbare nummers ten gehore worden gebracht en uiteraard, sommige nummers, in een compleet nieuw jasje. Verder zijn de mannen driftig aan het oefenen om zelfs een aantal nummers op gewoon drumstel en toetsen ten gehore te brengen. Dit alles om het publiek nog meer te vermaken met hun grootste passie.

De verdere Septembermaand zal bol staan van de optredens. Dit tot groot genoegen van de mannen, want hierin kunnen ze behoorlijk hun nieuwe repertoire in gaan vervullen. Verder zullen zich de mannen zich gaan storten op het te schrijven theatershow en zullen dan ook gaan repeteren in het echte theater met volledige settings, geluid en lichtshow. Een druk programma zo aan het eind van de zomervakantie, maar heerlijk gevoel om weer te mogen optreden voor het publiek dat emmerNemmer een warm hart toe dragen!